CÀTERING
LES QUINGLES

CÀTERING
LES QUINGLES

A 8 minuts de Calders i a 15 minuts de Manresa, la masia de Barcelona es troba envoltada de naturalesa en les seves 9 hectàrees de terreny. La masia totalment reformada, té origen el segle XVII, i desde el 2017 s’ha reformat fins aconseguir l’espai actual. Un espai per gaudir de tot tipus d’esdeveniments.

EMPRESES

EMPRESES

EMPRESES

A les Quingles, volem que disposeu de totes les facilitats per poder celebrar les vostres reunions, formacions i activitats de teambuilding en un sol indret. Per això, hi trobareu diferents serveis com és el lloguer de sales, contractació d’activitats, i el nostre servei de càtering entre altres, adaptant-nos a cada esdeveniment.

CASAMENTS

CASAMENTS

CASAMENTS

Els casaments en aquest espai destaquen per la seva tranquil·litat i intimitat. L’espai transporta als nuvis i als seus convidats en un entorn màgic i especial perquè gaudeixin del seu dia com es mereixen.

HOTEL

HOTEL

HOTEL

Les 9 suites de Les Quingles tenen nom i cognoms, ja que cada una d’elles està inspirada en un estil i personalitat en concret. Les diferents suites es troben completament equipades amb bany, dutxa, armari, un llit doble, llit supletori i tot allò que necessiteu per gaudir de l’estada a la masia.

<small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 1 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 2 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 3 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 4 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 5 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 6 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 7 <small>CÀTERING</small><br> LES QUINGLES 8