*Código de validación
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Para que sea posible el envío de éste formulario, es preciso que acepte nuestra Política de protección de datos
Según la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que los datos facilitados en el presente formulario, podrán ser incorporados a un fichero de datos de carácter personal, responsabilidad de Òscar Piedra Gómez domiciliada en Carrer Estació, 4, 08650 de Sallent (Barcelona), con la finalidad es remitirle información comercial sobre productos y servicios de nuestra empresa, así como de empresas asociadas. Si no desea que sus datos sean utilizados para éste fin le rogamos marque esta casilla

También debemos informarle de que si desea ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición, debe remitir una comunicación escrita a, Òscar Piedra Gómez a la dirección indicada, para solicitar la actuación correspondiente a los referidos efectos, adjuntando copia de su Documento de Identidad u otro documento legalmente admitido.
, marcando esta casilla

Menú Confinament


Des que es va decretar l'estat d'alarma, Ospi va tancar les seves portes per garantir la seguretat dels seus empleats, clients i proveïdors. Després d'unes setmanes de confinament, hem adaptat les mesures correctores i higièniques per tal de poder portar a cap el nostre servei de càtering sota l'aval del nostre Número de Registre Sanitari 26.10939/B.

Cada setmana penjarem el menú, hi haurà diferents entrants, segons i postres. Tria el teu i passa un mail a oscar@restaurantospi.com o bé un WhatsApp al 649.99.38.39, també ho pots fer d'un dia per l'altre.

Les comandes hauran de ser cada dia abans de les 11 hores. L'entrega es farà a domicili o l'empresa que ens digueu. El menú anirà racionat en tupers apte per microones i d'un sol ús. El pagament serà via transferència per evitar el contacte amb diners. El menú consta de primer + segon + postres, no entra ni beguda ni pa ni cafè. Les comandes s'entregaran entre les 12 i les 14 hores segons població. Poblacions Sallent, Balsareny, Sant fruitós, Manresa, Santpedor, Castellgali, Sant Vicenç, Artés i Sant Joan de Vilatorrada

  Menú setmana 23 (1 de juny 5 de juny)    

  Menú Ospi de dilluns a divendres  
  10,00 € menú  

1ers a triar
Canalons d'espinacs
Cus Cus amb verdures
Tortellinis amb salsa de bolets
Empedrat de cigrons
Verdures planxa
Amanida verda

2ns a triar
Bacallà al PIL PILK
Lluç a la Donostiarra
Gallineta planxa
Cuixetes de pollastre al forn
Llom al pebnre verd
Hamburguesa de porc

 

Postres a triar
Carrot cake
Flam
Poma al forn
Fruita

 

 

  Menú Business de dilluns a divendres  
  25,00 €   

1ers per picar
Foie 100%
Arengada fumada amb mostassa
Patates braves Ospi
Bao de cansalada i piquillo

2ons a triar
Jarret a baixa temperatura
Porquet cruixent
Turbot al forn
Bacallà confitat

Postres a triar
Xocolata Oli i Sal
Crema d vainilla amb gerds
Crema catalana